Kurs – seminar – foredrag

En arena for læringsglede, relasjoner og positiv livskraft!

Vi arbeider med vårt kursprogram for vår og høst 2024. Vi har fått mange henvendelser fra tidligere kursdeltakere med ønske om flere og nye kurs. Her er noen av kursene som vil bli satt opp:

  • Coachsamtalen (Grunnprinsippene for coaching og coachende væremåte)
  • Den vanskelige samtalen (Hvordan du overvinner tendensen til å utsette samtalene du gruer deg til …)
  • Parforhold, liv og relasjoner
  • Mer tid til det jeg vil (Grunnprinsippene for Time management)
  • God ledelse (Hvordan leder de gode lederne? Hva er hemmelighetene til å få det beste ut av meg selv og andre?)
  • Grunnprinsippene for suksess (Hvorfor er noen mer suksessfulle enn andre? Hensikten med dette kurset er å belyse de viktigste svarene vi kjenner til i dag, slik at du kan forløse ditt personlige potensial og leve et ennå rikere liv)
  • Salgstrening for best resultat (Hvorfor er salg mer komplisert i dag enn før? Hva er den nye modellen for salg som suksessfulle selgere bruker over hele verden i dag? De mest suksessfulle selskapene arbeider i dag konsentrert med å utvikle seg for å møte et stadig mer konkurransepreget marked. De som ikke gjør det vil snart bli forbigått av de som gjør det, og vil i verste fall på sikt være ute av markedet. Det som har ført deg dit du er i dag, er ikke tilstrekkelig for å holde deg der eller til å få deg videre. Den eneste måten å komme deg videre på, er å lære og praktisere nye ferdigheter.)

I dialog med våre kunder og tidligere kursdeltakere, utvikler vi også kurs som møter aktuelle behov hos ledere på ulike nivåer og for bedrifter. Ønsker du å være blant de første som blir informert?

Har du kommentarer, problemstillinger eller spørsmål du søker svar på vil vi gjerne høre fra deg. Send oss gjerne noen ord i emnefeltet under. Ser frem til å høre fra deg.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.