Kurs

Kjære venn!

Vi arbeider med vårt kursprogram for vår og høst 2024. Vi har fått mange henvendelser fra tidligere kursdeltakere med ønske om flere og nye kurs. Her er noen av kursene som vil bli satt opp:

  • Coachsamtalen (Grunnprinsippene for coaching og coachende væremåte)
  • Den vanskelige samtalen (Hvordan du overvinner tendensen til å utsette samtalene du gruer deg til…)
  • Parforhold, liv og relasjoner
  • Mer tid til det jeg vil (Grunnprinsippene for Time management)
  • God ledelse (Hvordan leder de gode lederne? Hva er hemmelighetene til å få det beste ut av meg selv og andre?)
  • Grunnprinsippene for suksess (Hvorfor er noen mer suksessfulle enn andre? Hensikten med dette kurset er å beslyse de viktigste svarene vi kjenner til i dag, slik at du kan forløse ditt personlige potensiale og leve et ennå rikere liv)
  • Salgstrening for best resultat (Hvorfor er salg mer komplisert i dag enn før? Hva er den nye modellen for salg som suksessfulle selgere bruker over hele verden i dag? De mest suksessfulle selskapene arbeder i dag konsentrert med å utvikle seg for å møte et stadig mer konkurransepreget marked. De som ikke gjør det vil snart bli forbigått av de som gjør det, og i verste fall på sikt være ute av markedet. Det som har ført deg dit du er i dag er ikke tilstrekkelig for å holde deg der eller til å få deg videre. Den eneste måten for deg å komme deg videre på er å lære og praktisere nye ferdigheter.)

I dialog med våre kunder utvikler vi også kurs som møter aktuelle behov hos ledere på ulike nivåer og for bedrifter. Ønsker du å være blant de første som blir informert?

Fyll inn navn, epostadresse i feltene nedenfor.

Har du kommentarer, problemstillinger eller spørsmål du søker svar på vil jeg gjerne høre fra deg. Send meg gjerne noen ord i emnefeltet under. Ser frem til å høre fra deg.

Vennlig hilsen
Bernt André Torgussen

Ønsker du informasjon om kurs?

Fyll inn det enkle skjemaet nedenfor.